logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


18
Лют
2019

Відкрита лекція доц. Тимченко А.А.

     18 лютого 2019 р. відбулася відкрита лекція з історії педагогіки на тему «ВИХОВАННЯ, ОСВІТА ТА ПЕДАГОГІЧНА ДУМКА В УКРАЇНІ ПЕРІОДУ КИЇВСЬКОЇ РУСІ (ІХ-ХІІІ ст).», яку провела доцент кафедри початкової освіти Тимченко Алла Анатоліївна.

     Мета лекції – познайомити студентів 1 курсу спеціальності «Початкова освіта» із суспільно-політичними умовами, що склалися в Україні у ІХ-ХІІІ ст. і як вони вплинули на становлення і розвиток системи виховання і освіти в даний період; з’ясувати особливості розвитку національної системи освіти у у ІХ-ХІІІ ст.. Викладач виховувала у студентів почуття гордості за український народ, відчуття етнічної приналежності, український менталітет та патріотичні почуття.

     Доц.Тимченко А.А. продемонструвала майстерне володіння методикою викладання та змістом лекції, яка характеризувалася: високим рівнем науковості та відповідністю сучасному рівню розвитку науки, логічністю, послідовністю, та професійно-педагогічною спрямованістю. Проблемний виклад матеріалу та використання інтерактивних методів сприяло активності студентів протягом заняття, розвитку їх аналітичного мислення, уміння співставляти, аналізувати, робити висновки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*