logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


18
Лют
2019

Підвищуємо кваліфікацію: участь у тренінгу з критичного мислення

     16 лютого 2019 р. викладачі факультету дошкільної та початкової освіти (23 чол.) взяли участь у тренінгу з критичного мислення, який відбувся на базі ЗЗСО № 50 м.Миколаєва.

     Тренінг проводила Ірина Баранова – співзасновниця платформи «Критичне мислення», координаторка освітніх проектів неурядової організації «Вчителі за демократію та партнерство». Фахівчиня у галузі освітніх інновацій, психолог, розробниця і авторка посібників з критичного мислення. Тренерка освітніх програм, дебатів, бізнес-тренерка.

     НА ТРЕНІНГУ ВИКЛАДАЧІ:

– ознайомились із сутністю поняття «критичне мислення», чому варто його розвивати, які методи складають цю технологію та як їх ефективно застосовувати;

– зрозуміли, як використовувати на практиці таксономію Б. Блума та організувати роботу з мисленнєвими операціями вищого рівня;

– дізнались, як організувати на заняттях дискусію у колі, панельну, групову та інші види навчальної дискусії й оцінити навчальну діяльність студентів.

     А ГОЛОВНЕ – отримали можливість попрактикуватися у застосуванні інтерактивних прийомів навчання, розвинути навички викладача і власне критичне мислення.

     По завершенню тренінгу викладачі отримали іменний сертифікат з вказаною кількістю годин навчання (8 годин).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*