logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Лют
2019

Кураторська година «Герої ніколи не вмирають, герої в нашій пам’яті…»

     Щорічно 20 лютого по всій Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

     З метою належного вшанування цієї пам’ятної дати, 20 лютого 2019 року в Коледжі Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського відбулася загальноколеджівська кураторська година для студентів інженерно-технічного напряму підготовки на тему: «Герої ніколи не вмирають, герої в нашій пам’яті…». Метою заходу є вшанування героїв Небесної Сотні, виховання поваги до Батьківщини, виховання патріотичної свідомості та виховання студентської молоді у національно – патріотичному дусі.

     Студенти переглянули фільм-реквієм «Небесна сотня у вирій полетіла». Під запалені свічки, студенти вшанували пам’ять загиблих в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській хвилиною мовчання.

     Герої Небесної Сотні полягли за гідність, честь, свободу, право бути українцем та будувати Українську державу. Тож не забуваймо про всіх тих, хто віддав за це своє життя! Будуймо всі разом незалежну процвітаючу державу. Пам’ятаймо воїнів української історії та творімо мирне та гідне майбутнє для наших дітей!!!

     Герої не вмирають! Вічна їм пам’ять!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*