logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Лют
2019

Один день із навчальної практики майбутніх студентів – правників Коледжу МНУ імені В.О.Сухомлинського

     З метою підвищення правової свідомості та правової культури майбутніх правників, ознайомлення з юридичною практикою 20 лютого 2019 року була організована екскурсія студентів другого курсу спеціальності 081 Право Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського до Ленінського районного суду м. Миколаєва, розташованому за адресою: м. Миколаїв, вул. Космонавтів, 68 А.

     Дана екскурсія була організована для майбутніх юристів в рамках проведення навчальної практики, яка включала в себе ознайомчу екскурсію приміщенням суду, огляд робочих кабінетів, залів судових засідань, відділу документального забезпечення (канцелярії), сектору прийому та інформаційного центру, ознайомлення з діяльністю суду, роботою працівників апарату суду, бесіду з керівником апарату суду у форматі запитання – відповідь, на якій можна було поставити запитання, що цікавили студентів. Під час екскурсії студенти ознайомились з історією створення Ленінського районного суду м. Миколаєва, його повноваженнями, отримали інформацію щодо особистого прийому громадян та відвідали залу судових засідань, в якій мали слушну нагоду спробувати себе у ролі судді. У ході екскурсії студенти були присутні на судовому засіданні.

     Заключним етапом зустрічі стала бесіда із суддею-спікером Дмитром Григоровичем у форматі запитання – відповідь, під час якої правнича молодь не просто отримала відповіді на усі запитання, а й через призму власного сприйняття самостійно сформувала враження про судову систему загалом та діяльність Ленінського районного суду м. Миколаєва зокрема.

     Дякуємо судді – спікеру Губницькому Дмитру Григоровичу за цікаву та професійно проведену зустріч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*