logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


27
Лют
2019

Профорієнтаційні зустрічі викладачів кафедри початкової освіти з випускниками ЗЗСО Миколаївського району Миколаївської області.

     26 лютого 2019 року за ініціативи викладачів кафедри початкової освіти відбулася зустріч з випускниками Миколаївського району Миколаївської області. Факультет дошкільної та початкової освіти представили доценти Авраменко К.Б. та Рехтета Л.О.

     Завдяки сприянню адміністрацій трьох закладів загальної середньої освіти на чолі із Т.О. Коваль, Л.О. Долованюк, В.А. Барабанчук, а також представників відділів освіти О.М. Кащищена і Т.М. Медведенко гостинні зустрічі відбулися у Благодарівській, Веснянській та Нечаянській загальноосвітніх школах I–III ступенів.

     К.Б. Авраменко та Л.О. Рехтета ознайомили випускників із перевагами навчання у МНУ імені В.О. Сухомлинського, особливостями діяльності нашого факультету, освітніми програмами («Дошкільна освіта», «Початкова освіта») та новими спеціалізаціями (фізична культура, психологія, логопедія), зацікавили подіями насиченого студентського життя.
Позитивні емоції були також пов’язані зі спілкуванням з випускниками спеціальності «Початкова освіта» та інших спеціальностей минулих років, які працюють в умовах Нової української школи.

     Сподіваємося побачити на факультеті дошкільної та початкової освіти нових абітурієнтів, які вже незабаром стануть нашими першокурсниками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*