logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


27
Лют
2019

Семінар-практикум «Казкотерапія для дорослих»

     12 лютого 2019 року в рамках Центру психологічної служби університету був проведений семінар-практикум “Казкотерапія для дорослих” разом із консультантом Центру психологічної служби та зі студентами 217, 227, 327 груп спеціальності Психологія, 187 СК спеціальності Соціальна робота факультету педагогіки та психології, 164 та 174 групи спеціальності “Політологія” та “Історія та археологія” історичного факультету, 536 група спеціальності “Комп’ютерна інженерія” фізико-математичного факультету та для викладачів факультету дошкільної та початкової освіти: Тимченко А.А. (доц. Кафедри початкової освіти), Іванець Н В. (Викладач Кафедри початкової освіти), Дрозд О.В. ( доц. Кафедри педагогіки та інклюзивної освіти).

     Тренером виступила керівник Центру психологічної служби Гулькова Дар’я Сергіївна.

     Під час семінару учасники ознайомилися із особливостями практичного застосування таких методів, як арт-терапія та казкотерапія.

     Семінар був досить змістовним, насиченим цікавою та корисною інформацією. Він дозволив учасникам зануритися в атмосферу дитинства та професійної творчості й фахового самовдосконалення. Щиро вдячні за відвертість, активну участь та позитивну атмосферу!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*