logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Лют
2019

Візит іноземного науковця

     У січні 2019 року між Миколаївським національним університетом імені В. О. Сухомлинського та Інтегральним університетом Лакхнау (Індія) було підписано Меморандум про співробітництво по створенню програм обміну та співпраці в галузі освіти та наукових досліджень.

     У рамках цього Меморандуму 25 лютого до МНУ імені В.О. Сухомлинського з робочим візитом завітав доцент кафедри управління бізнесом Інтегрального університету Лакхнау пан Аміт Кумар з метою читання лекцій англійською мовою для студентів і викладачів факультету економіки із наступних тем:

1. Економічне зростання України та Індії: проблеми та перспективи.

2. Факторна модель залежності інфляційних коливань в економіках Індії та України.

3. Фондова біржа в Україні та Індії: особливості та перспективи.

4. Переваги та недоліки грошово-кредитної політики Індії та України.

     26 лютого відбулася зустріч керівництва університету із паном Амітом Кумаром. В ній взяли участь ректор університету Валерій Дмитрович Будак, декан факультету економіки Іван Теодорович Кіщак, завідувач кафедри менеджменту організацій та зовнішньоекономічної діяльності Людмила Володимирівна Назарова. У ході зустрічі були намічені подальші кроки у співробітництві між двома закладами вищої освіти. Пану Аміту Кумару було висловлено щиру подяку за цікаві і змістовні лекції.

     Пан Аміт Кумар 27 лютого відвідав музей університету, де мав змогу ознайомитися з історією та надбаннями студентів і викладачів Миколаївського національного університету імені В.О Сухомлинського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*