logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


06
Бер
2019

Тренінг: «Емоційна компетентність в професії соціальних працівників»

     4 березня 2019 року для студентів 225 групи спеціальності «Соціальна робота» Коледжу МНУ імені В.О.Сухомлинського відбувся тренінг на тему «Емоційна компетентність в професії соціальних працівників».

     Тренером виступила керівник Центру психологічної служби МНУ імені В.О. Сухомлинського Гулькова Дар’я Сергіївна.

     Мета тренінгу полягає у поглибленні практичних знань, формуванні вмінь та навичок рівноправної комунікації, навичок співпраці та управління, розвитку соціальної перцепції та інтеракції, які необхідні кожній людині в сучасному суспільстві.

     Основними завданнями учасників тренінгу є: навчитися встановлювати і підтримувати контакти з людьми; досягати своїх цілей під час спілкування; вміти читати підтекст в словах; розрізняти реальні відчуття людей в процесі спілкування; вміти розвивати думку співрозмовника; навчитися бути «в команді»; навчитися емпатії та рефлексії. Учасники мали змогу поставити питання та поміркувати про власні актуальні стосунки в групі та з близькими людьми, попрактикуватися у формуванні «Я-висловлювань».

     Кожен студент мав можливість висловити свою точку зору і вислухати думки інших, а також скористатися порадами психолога.

     Учасники тренінгу залишилися задоволені отриманими новими знаннями та поставленими цілями.

     Дякуємо Дар’ї Сергіївні за цікавий та майстерно проведений тренінг!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*