logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


13
Бер
2019

Кінотренінг «Таємниця Коко»

     12 березня 2019 року в рамках кабінету психологічної просвіти був проведений кінотренінг студентам 2 курсу спеціальності Міжнародна економіка факультету економіки та спеціальності Психологія факультету педагогіки та психології був продемонстрований мультиплікаційний фільм “Таємниця Коко”.

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби університету Гулькова Дар’я Сергіївна та студенти-практиканти 3 курсу спеціальності Психологія Осипова Вікторія та Ксенія Кулєшова.

     Іноді грань між нашим і потойбічним світом стирається і у людей з’являється можливість поспілкуватися з неземними жителями. Кажуть, в такі моменти духи можуть відвідати будинок, пройтися по міській вулиці або навіть відвідати родича на роботі. Але що якщо людина на мить змінить реальність і потрапить в інший світ? Взяти участь в такій дивовижній подорожі зміг маленький хлопчик Мігель.

     «Таємниця Коко» – 19 робота Pixar Animation Studios. Заснована ще в 1979 Джорджем Лукасом.

     Фільм розповідає про 12-річного хлопчика Мігеля. Малюк – творча і непересічна особистість, але сім’я, особливо не вникаючи в його інтереси, вже підготувала іншу долю для шибеника. Музиканта чекала сімейна справа – промисел шевця. Напередодні Дня мертвих хлопчик, спорудивши хитрий план розвитку творчої кар’єри, пробрався в склеп до музкумиру Ернесто де ла Крусу і запозичив гітару. За що негайно був покараний – отримав квиток в світ мертвих. Щоб повернутися додому, малюк повинен виконати чарівні завдання.

     Анімаційний фільм «Таємниця Коко» – це яскрава і трепетна історія для всієї родини. Кожна деталь загальної картинки окреслена з любов’ю і несе глибокий сенс. Творці сконструювали новий Всесвіт і розповіли про неї виразно і з правильними акцентами.

     Казкові персонажі з цілком людськими характерами і знайомими нам звичками дарують море позитиву, вчать загальновідомим цінностям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*