logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


14
Бер
2019

Тренінгове заняття з теми «Критика без критики»

     13 березня 2019 року в рамках Центру психологічної служби університету було проведено тренінгове заняття з теми “Критика без критики” зі студентами 156 групи факультету іноземної філології та зі студентами практикантами 3 курсу спеціальності Психологія факультету педагогіки та психології.

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби університету Гулькова Дар’я Сергіївна та консультант Центру психологічної служби Любінецька Ганна Леонідівна.

     Мета заняття. Ознайомити студентів з соціально-психологічними дослідженнями критики в соціальних групах і навчити їх використовувати різні види критики, не ущемляючи гідності критикованого.

     В процесі заняття студенти ознайомилися з поняттями «Критика» та «Зворотній зв’язок», видами і формами критики, техніками сприйняття, реагування та використання критичних зауважень. Навчилися раціонально сприймати критичні зауваження, ознайомилися з методами саморегулювання емоційного стану.

     Відпрацювали практичні навички конструктивної критики, ознайомилися з різними поведінковими стратегіями, видами мотивації різних типів людей.

     Дякуємо усім за участь!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*