logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


18
Бер
2019

Екскурсія студентів-правників Коледжу МНУ імені В.О.Сухомлинського до кінологічного центру Головного управління поліції у Миколаївській області

     15 березня 2019 року студенти-правники Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського взяли участь в екскурсії, що була організованою Головним територіальним управлінням юстиції в Миколаївській області в рамках правопросвітницького проекту «Я маю право!» та проходила на базі кінологічного центру Головного управління поліції у Миколаївській області.

     Під час екскурсії правоохоронці показали студентам своїх підопічних собак-оперативників та розповіли історію кожного. Всі вони навчені виконувати спеціальні завдання з пошуку слідів, вибухових пристроїв, вогнепальної зброї та наркотичних речовин. Зауважимо, що для того щоб робота полісмена-кінолога та його чотирилапого напарника була результативною, обидва вони повинні мати певні навички, вміти працювати в парі. Це дуже складна, важка, а головне – постійна копітка робота як для самої собаки, так і для інспектора-кінолога.

     Як відзначила перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Інна Фірсова: – «Головна мета таких екскурсій – показати молодим людям приклад гідний до наслідування. Ми пропонуємо підліткам відвідати різні установи, серед них і слідчий ізолятор, і військові частини, так вони можуть наочно побачити наскільки різні варіанти розвитку подій їх очікують залежно від шляху, який вони оберуть для себе».

     Висловлюємо щиру подяку за цікаву та пізнавальну екскурсію!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*