logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Бер
2019

Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Golden Lion»

     15-17 березня 2019 року естрадний оркестр факультету педагогіки та психології, спеціальності музичного мистецтва «Sunrise Orchestra»під керівництвом Мосіна Д.І. приймав участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Golden Lion», який проходив в одному із найпрекрасніших міст Європи –«Місто Лева» Львів.

     Естрадним оркестром «Sunrise Orchestra» була проведена колосальна підготовка, задля забезпечення гідного результату. Студенти з відповідальністю віднеслися до участі в конкурсі та сумлінно виконували настанови керівника.

     Журі конкурсу високо оцінили рівень підготовки естрадного оркестру «Sunrise Orchestra» і нагородили його почесним Гран-Прі та сертифікатом для участі в конкурсі «Зоряний бриз» у м. Кітен (Болгарія).

     Всі учасники були дуже задоволені результатом виступу і самою поїздкою, в ході якої вони не лише прийняли участь у конкурсі, а і познайомилися зі Львовом, дізнавшись більше про історію і культуру міста,що нагадує музей під відкритим небом, в якому розміщується більше 2000 історичних, архітектурних та культурних пам’яток. Церкви, собори, музеї, численні пам’ятки історії та культури – це найбільші багатства Львова, які перетворюють його на воістину багату скарбницю серед міст України та Європи. Студенти відвідали безліч екскурсій по різним пам`ятним місцям міста, відкрили для себе багато цікавих традицій та познайомилися з місцевою кухнею.

     Отже, можна з впевненістю сказати, що подорож пройшла не даремно і естрадний оркестр кафедри музичного мистецтва «Sunrise Orchestra»з достоїнством представив своє місто та університет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*