logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


16
Тра
2015

Привітання до Дня науки ректора МНУ імені В. О. Сухомлинського Будака В.Д.

Дорогі науковці!

Відомо, що успішна країна – це країна талановитих людей. Беззаперечно, її процвітання значною мірою залежить від їхніх досягнень і на просторах науки. І сьогодні, коли вся українська спільнота відзначає Міжнародний День науки, я сердечно вітаю із цим святом та висловлюю вдячність усім науково-педагогічним працівникам і студентам Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, які служать Її величності, продовжують наукові традиції, шукають нові вектори розвитку науки, прославляючи добре ім’я навчального закладу.

Тим, хто присвятив свою життя цій благородній справі, від щирого серця бажаю натхнення та наполегливості в реалізації наукового потенціалу, творчої наснаги та успіхів на цій ниві, а також нових відкриттів та легкого шляху цією тернисто, проте такою необхідною та важливою для нашої держави дорогою.

Сподіваюся, що наші корифеї університетської науки та їхні молоді послідовники своєю щоденною працею зможуть зробити значний внесок у скарбницю наукових досягнень навчального закладу, міста, країни.

 

З найкращими побажаннями ректор

Валерій Дмитрович Будак

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*