logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


29
Бер
2019

Відкрита бінарна лекція на тему: «Фінанси домогосподарств: лайфове страхування як запорука фінансової надійності у майбутньому»

     29 березня 2019 року в Коледжі Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського для студентів другого та третього курсів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» доцентом кафедри міжнародних економічних відносин та економіки факультету економіки МНУ імені В.О.Сухомлинського, кандидатом економічних наук, спеціалістом міжнародної компанії Salve Finance Рехтетою Олександром Миколайовичем була проведена відкрита бінарна лекція на тему: «Фінанси домогосподарств: лайфове страхування як запорука фінансової надійності у майбутньому». У процесі проведення лекції Олександр Миколайович доступно та зрозуміло розповідав студентам про значення страхування у житті сучасної людини та наголосив на необхідності планувати своє фінансове майбутнє.

     Розглядаючи історичний ракурс страхування були визначені процес становлення та розвитку страхових відносин. Страхування забезпечує не тільки гідний рівень життя у поважному віці, але й стає подушкою безпеки в часи важкої хвороби.

     Європейський пенсіонер забезпечується державою тільки на 20%, все інше – накопичені кошти впродовж життя. Якщо ми йдемо шляхом до Європи, чи не повинні ми наслідувати досвід англічан, котрі з самого початку життя замислюються про фінансову самостійність, заводячи страхові рахунки з народження.

     Тож, плануймо своє фінансове майбутнє вже сьогодні!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*