logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


05
Кві
2019

Екскурсія студентів Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського до однієї з провідних ІТ-компаній «GlobalLogic» в м. Миколаєві

     4 квітня 2019 року студенти другого та третього курсів спеціальностей «Прикладна математика» та «Комп’ютерна інженерія» разом з викладачами циклової комісії з інформаційних технологій, математики та статистики Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського відвідали одну із провідних ІТ-компаній «GlobalLogic» у місті Миколаєві. Екскурсійний день був спланований до відзначається професійного свята – Дня веб-майстра (або Вебмастера). Дата цього свята вибрана не випадково: якщо придивитися, можна помітити, що цифри 4.04 дуже нагадують за своїм написання помилку 404 ( «Сторінку не знайдено»), що має пряме відношення до роботи веб-майстрів.

     Веб-майстер – професія досить нова, вона з’явилася зовсім недавно, в століття розвитку Інтернету. Веб-майстер, або «керуючий» сайтом, – це людина, що займається розробкою веб-сайту або корпоративної програми в інтернеті.

     GlobalLogic в Україні входить до п’ятірки найбільших IT-компаній країни. Компанія представлена у Києві, Харкові, Львові і Миколаєві і співпрацює із більш ніж 4000 спеціалістів. GlobalLogic це лідер у сфері послуг із розробки цифрових продуктів, які допомагають клієнтам проектувати і створювати інноваційні продукти, платформи і цифрові рішення для сучасного світу. Поєднуючи стратегічний дизайн, комплексний інжиніринг і експертизу у різних галузях, компанія допомагає клієнтам вийти на нові рівні можливого і прискорити їхній перехід до цифрового бізнесу майбутнього. Центральний офіс GlobalLogic знаходиться у Кремнієвій долині у США, а інжинірингові та дизайн-центри розташовані по всьому світу.

     Під час екскурсії студенти Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського мали можливість ознайомитися з особливостями роботи в ІТ-компанії, удосконалити практичні навички професійної компетентності, поспілкуватися з провідними фахівцями у даній галузі, почерпнути для себе багато важливої та корисної інформації. Для комфортної роботи працівників в офісі компанії є обладнані окремі робочі зони, ведення зустрічей, тренінгів, кухня, сучасно обладнані спортзал та зона відпочинку.

     Важливим для екскурсантів стало ознайомлення з вимогами, які висувають до майбутніх працівників. Зокрема, наголошується на високому рівні володіння англійською мовою, оскільки працівники компанії безпосередньо спілкуються із закордонними клієнтами та співробітниками. Крім того, компанія створює комфортні умови для саморозвитку кожного працівника – є багато внутрішніх навчальних програм, навчальних курсів, міжнародних тестувань за різними напрямами.

     Позитивних вражень у студентів було чимало. Висловлюємо подяку голові офісу GlobalLogic у місті Миколаєві та зокрема Ніні Вівіч, (People Partner, тренінговий координатор) та Анні Григор’євій (People Development) за надану можливість побувати на екскурсії у надсучасному офісі компанії.

     Сподіваємося, що отриманий досвід підвищить зацікавленість студентів в освоєнні своєї спеціальності, а компанія «GlobalLogic» у майбутньому отримає достойних фахівців, серед яких будуть і випускники Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*