logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


12
Кві
2019

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Проблеми та перспективи фахової підготовки сучасного педагога в умовах розбудови Нової української школи»

     Кафедра фахових методик і технологій початкової освіти Педагогічного факультету ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» на чолі з завідувачем кафедри професором Луца Н.І. запросила до участі у Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції «Проблеми та перспективи фахової підготовки сучасного педагога в умовах розбудови Нової української школи» Інститут педагогіки Національної академії педагогічних наук України (м. Київ), Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського Факультет дошкільної та початкової освіти (м. Миколаїв), Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки Кафедра філології та методики початкової освіти (м. Луцьк), яка відбулася 11 квітня 2019 р.

     В рамках конференції були порушені наступні питання:

Шапочка Катерина Анатоліївна доктор філософії в галузі освіти, доцент кафедри педагогіки та інклюзивної освіти «Підготовка вчителів іноземної мови до роботи в умовах інклюзивного освітнього середовища».

Cоколовська Олександра Семенівна доктор філософії в галузі освіти, доцент, доцент кафедри дошкільної освіти «Гуманістична спрямованість підготовки сучасного педагога в умовах розбудови Нової української школи».

Казанжи Ірина Володимирівна доктор філософії в галузі освіти, доцент, доцент кафедри початкової освіти «Підготовка майбутніх фахівців початкової освіти до побудови індивідуальної освітньої траєкторії дитини засобами педагогічного партнерства».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*