logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


18
Тра
2015

IIІ Всеукраїнська наукова конференція «Освіта в Ізраїлі. Історична юдаїка у молодіжному середовищі України»

14 травня 2015 року в навчально-науковому інституті історії, політології та права Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського до Дня науки відбулася IIІ Всеукраїнська наукова конференція «Освіта в Ізраїлі. Історична юдаїка у молодіжному середовищі України», присвячена обговоренню питань історії, проблем та перспектив розвитку освіти в Ізраїлі. Організатори конференції – кафедра археології, давньої та середньовічної історії Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського та Ізраїльський культурний центр при Посольстві Держави Ізраїль в Україні.
 
У роботі конференції взяли участь 102 представники із різних вищих навчальних закладів України. До присутніх із привітальним словом звернулися директор ННІ історії та права, професор М. М. Шитюк, заступник директора з навчальної роботи, доцент О. А. Кузнєцова, завідувач кафедри археології, давньої та середньовічної історії, професор Н. О. Рижева та координатор Ізраїльського культурного центру в м. Миколаєві при посольстві Держави Ізраїль в Україні А. М. Вороніна.
 
Засідання конференції відбувалось у пленарному та секційних режимах. Секційні засідання конференції проходили за наступними напрямами: «Система вищої освіти в Ізраїлі», «Особливості дошкільної та шкільної освіти Держави Ізраїль», «Сучасна історична освіта в Ізраїлі», «Видатні педагоги Держави Ізраїль», «Актуальні проблеми викладання історичної юдаїки в Україні».

Прес-центр ННІ історії, політології та права

 

IMG_2005

IMG_1923

IMG_1944

IMG_2025

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*