logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


23
Лют
2019

Кінотренінг «Добрий синок»

     В рамках правопросвітницького проекту “Я маю право” 22 лютого 2019 року був представлений фільм для волонтерів Психологічної служби “Добрий синок”. Тренером виступила консультант Центру психологічної служби Любінецька Г.Л. та практиканти 2 курсу спеціальності “Психологія”.

     Сюжет фільму розповідає про те, що дванадцятирічний Марк змушений жити в родині своїх родичів, оскільки його мати нещодавно померла від раку, а батько був змушений у такий важкий для їх сім’ї годину виїхати у відрядження. У родині своєї тітки Сьюзен Марк зближується зі своїм ровесником – двоюрідним братом Генрі. Разом хлопчики проводять весь вільний час. Поступово Марк починає помічати за своїм братом дивну тягу до насильства і підлості. Генрі вміє нишком підлаштувати гидоту, але при цьому залишитися невинним дитиною в очах оточуючих. Чим більше Марк спостерігає за маленьким мерзотником, тим страшнішими стають вчинки Генрі. Але дорослі бачать лише зовнішню, оманливу оболонку хлопчика.

     У фільмі багато сцен, які змусили студентів неабияк понервувати за героїв. Мало того, що за сценарієм не всі епізоди закінчаться благополучно, але ж на кожному кроці зустрінуться обманки – ситуації, в яких учасники Психології-кіно, на відміну від персонажів, заздалегідь бачили загрозу. І майже завжди студенти опинялися на кілька секунд попереду Марка, вгадуючи, яку чергову гидоту придумав Генрі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*