logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Бер
2019

Кінотренінг «Статус «Вільний»

     27 березня 2019 року в рамках Центру психологічної служби університету був проведений кінотренінг, під час якого демонструвався фільм “Статус “Вільний” для студентів 1-3 курсів спеціальності Психологія факультету педагогіки та психології.

     Тренерами виступили студентки ІІІ курсу спеціальності Психологія Саковська Вікторія та Шагай Мілена.

     Микита вважає, що вони з Афіною – ідеальна пара. Але через два роки відносин Афіна повідомляє, що йде від нього до 40-річного стоматолога. Микита не може з цим змиритися і вирішує будь-що-будь повернути кохану. Він намагається всіляко нашкодити своєму суперникові, і показати, що він краще за нього. Однак це не приносить результатів. Одного разу Микиті вдається засвітитися перед одним продюсером, і той пропонує йому взяти участь в телевізійному шоу «Смехобітва». Продюсер каже Микиті, що це відмінний спосіб повернути свою дівчину…

     В процесі обговорення зі студентами сюжету кінострічки були затронуті питання взаємостосунків в парах, поняття “криз” у відносинах, переживання розлуки, поняття дружби і и.д. Учасники дізналися чи можливо підтримувати дружні стосунки після розставання з коханою людиною та склали психологічний портрет головних героїв.

     Студенти активно приймали участь у обговоренні цих питань. Дякуємо усім за участь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*