logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


05
Кві
2019

Семінар-практикум на тему: «Як не втратити себе у ритмі сучасного світу»

     4 квітня 2019 року в науковій бібліотеці був проведений семінар-практикум на тему “Як не втратити себе у ритмі сучасного світу” для слухачів університету третього віку.

     Тренером виступила волонтер Центру психологічної служби університету Яковенко Наталія.

     Різноманіття можливостей призводить до омани та втрати життєвого орієнтира. Хочеться спробувати все, проте на все сил не вистачає. А інформаційний простір знов і знов бомбардує новинами та привабливими пропозиціями. Людина просто розгублена і це призводить до відчуття втрачених можливостей та власної нікчемності, бо не встигаєш бути і там, і там.

     Це дійсно велика проблема сучасності і не лише молоді. Люди поважного віку не знають, що робити, знаходяться у пошуку справи, яка задовольнить хоча б долю бажаних запитів та амбіцій.

     Виникає логічне питання – а що ж цим робити?

     На щастя, в університеті третього віку створено достатньо умов для збагачення як зовнішнього,так і внутрішнього світу. Формальну освіту доповнюють неформальною, створюються конференції, дискусії та тренінги, які допомагають системно розвиватися та визначати життєві орієнтири. І сьогодні для слухачів було проведено заняття,яке спрямоване на усвідомлення та закріплення своїх соціальних ролей, поняття Хто я, а також пошук зовнішніх та внутрішніх ресурсів для подолання конфліктів у сім’ї та багато іншого.

     Дякуємо усім за участь!До нових зустрічей!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*