logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Кві
2019

В. В. Рюмін: життя та громадсько – просвітницька діяльність

     17 квітня 2019 року на базі Миколаївської ОУНБ була проведена науково – практична конференція на тему: «В. В. Рюмін: життя та громадсько – просвітницька діяльність», присвячена 145 – річчю від дня народження В. В. Рюміна.

     Співорганізаторами конференції стали: Миколаївська ОУНБ (відділ науково-дослідної роботи з рідкісними і цінними виданнями та відділ документів і наукових розвідок з питань краєзнавства), Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського, Державний архів Миколаївської області, Державний вищий навчальний заклад «Миколаївський політехнічний коледж».

     Ініціатором проведення конференції та одним із модераторів заходу став Горбуров Євген Григорович, к.і.н., доцент, фахівець із зав’язків із громадськістю та пресою Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського.

     На конференції виступило вісім доповідачів, які у своїх роботах охопили різнобічні сторони життєвого та творчого шляху педагога: його становлення як педагога, філософські погляди, літературну та наукову спадщину і т.д.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*