logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Кві
2019

Перший обласний форум «Mykolayiv student active»

     Ініціативна та активна молодь Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського ніколи не сидить на місці та завжди приймає участь у корисних та цікавих заходах.

     Одним із таких заходів став перший обласний форум «Mykolayiv student active», який розпочався 19 квітня 2019 року на базі МНУ імені В.О.Сухомлинського.

     Організатором дійства є відокремлений підрозділ ГО «Українська асоціація студентів – UAS» у Миколаївській області. Захід проводиться за підтримки ректора, Будака Валерія Дмитровича; студентського самоврядування МНУ імені В.О.Сухомлинського та студентської ради Коледжу МНУ імені В.О.Сухомлинського.

     У перший день учасників форму чекала цікава концертна програма, яку підготували наші студенти спільно із ТЦ «Естетика». Розпочалося дійство із урочистого слова Кузнецової Олени Анатоліївни, проректора із науково-педагогічної роботи. Вона привітала гостей та побажала усім учасникам творчих успіхів у їх починаннях.

     Цього ж дня проходив і перший блок роботи форуму. На ньому зі своїми доповідями виступили Лідія Фесенко – президент ГО «Українська асоціація студентів» та Олександр Канагеєв – студентський координатор проекту сприяння академічної доброчесності в Україні.

     Слід відмітити, що до ГО «Українська асоціація студентів» входять перспективні студенти із різних куточків України, ціль яких – зробити життя студентів країни кращим. Із ними ви ніколи не будете сумувати. Навпаки – у вас буде можливість постійно обмінюватися досвідом та ідеями, набувати новий досвід і просто весело проводити час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*