logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


26
Кві
2019

Виховна година «Гірчить Чорнобиль крізь роки»

     25 квітня Науково-дослідним центром військово-патріотичного виховання та студентами спеціальності «Дошкільна освіта» було проведено виховну годину «Гірчить Чорнобиль крізь роки», для студентів та викладачів університету МНУ імені В.О. Сухомлинського.

     Виховна година була наповнена детальною інформацією про трагічні події квітня 1986. Героїчні вчинки пожежників та військовослужбовців викликали переживання та сльози на обличчях присутніх.

     Добірка відеоматеріалів домогла зануритися в атмосферу заходу. Демонструвалися кадри подій на Чорнобильській АЕС, евакуація населення, спогади ліквідаторів та наслідки радіації для всього людства та Планети в цілому.

     Під час виховної години звучали вірші, авторські поезії, лунали пісні у виконанні творчого центру «Естетика». Загиблих вшанували хвилиною мовчання.

     Найбільш емоційним моментом був виступ доньки полковника хімічної частини Міністерства оборони, який з перших часів катастрофи знаходився в зоні підвищеного ризику – Курчатової Анжеліки Віталіївни.

     По завершенню заходу, всім присутнім, було запропоновано написати на Дзвонах свої думки та побажання, висновки, які кожен зробив для себе, і які має зробити людство, після – прикріпили їх до стенду «Дзвони Чорнобиля».

     Запрошені, мали змогу переглянути книжкову виставку, ознайомитися зі стендом «Пам’ятники жертвам та загиблим Чорнобиля», які знаходяться на території України та інших держав.

     Вічна шана героїчним подвигам пожежників, військовослужбовців та ліквідаторів, які врятували життя мільйонам людей!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*