logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Тра
2019

Підсумкова зустріч для лідерів громадських організацій за тематикою «Адвокації. Соціальна підзвітність»

     15-17 квітня 2019 року у місті Вінниця була організована підсумкова зустріч для лідерів громадських організацій за тематикою “Адвокації. Соціальна підзвітність” в рамках реалізації проекту “Громадська активність без вікових обмежень”.

     Протягом 15,16,17 квітня 2019 року було проведені ряд тренінгових занять різного спрямування, які направлені на формування, розвиток та навчання учасників інструментів впливу громадськості на органи влади. В процесі заняття було надано створити алгоритм залучення бюджетних коштів на конкретну послугу.

     А Ви, якби мали 60 секунд, змогли б запевнити представника донорської організації підтримати Вашу ідею? Партнерки Мережа “За освіту для людей поважного віку” можуть! Проект “Громадська активність без вікових обмежень” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

     Наступного дня учасники закріплювали теоретичні знання на практиці.

     Третій день був присвячений обміну досвідом роботи та підведенню підсумків діяльності проекту. Найцінніший ресурс проекту-хороші партнери та партнерки! Миколаїв, Славянськ, Житомир, Полтава, Вінниця в проекті “Громадська активність без вікових обмежень”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*