logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


06
Тра
2019

«Науковий пікнік»

     4 травня 2019 року біля каштанового скверу відбувся “Науковий пікнік”.

     Студенти-волонтери разом з керівником Центру психологічної служби університету теж прийняли активну участь в даному заході.

     Безліч дітей та їх батьків спостерігали за хімічними та біологічними дослідами, збирали пазли, приймали активну участь в психологічних дослідженнях та тренінгах і з користю проводили час.

     Метою заходу було показати дітям, які цікаві бувають професії, і дати їм відчути це на собі. Також були стенди з науковими досягненнями.

     Наукові пікніки набирають все більше і більше популярності, так як проходять на свіжому повітрі, на центральних площах і в парках міста. Заснована ідея цих заходів в тому, щоб донести людям: наука навколо нас. На них запрошують вчених провести чудовий день в парку і заодно розповісти і показати всім відвідувачам те, чим він або вона займаються.

     Наукові пікніки продовжують бути місцем, де кожен – від маленької дитини до літньої людини – може сформувати, відновити або підсилити любов до науки та професії, усвідомлення того, що освіта може бути цікавою і надихаючою.

     Велика вдячність студентам-волонтерам за активну участь у програмі та неймовірну атмосферу!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*