logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


16
Тра
2019

«Єврофестиваль» до Дня Європи

     На історичному факультеті вже стало традицією кожного року в травні проводити «Єврофестиваль» до Дня Європи. В цьому році захід відбувся 15 травня, його організацію і проведення забезпечили д.і.н., доцент кафедри історії Буглай Н.М. та провідні бібліотекарі наукової бібліотеки університету Блєднова В.П. і Кисиленко О.М.

     На «Єврофестивалі» були присутні к.і.н., заступник декана історичного факультету Калкутіна Н.В., д.і.н., зав. кафедри історії Ніколаєв І.Є., к.і.н., доцент кафедри політології Василевич Ю.В., к.і.н., ст. викладач кафедри історії Маринченко Г.М., студенти різних факультетів МНУ імені В.О. Сухомлинського.

     Студенти 414 гр. представили європейські країни – Польщу, Німеччину, Францію, Великобританію, Італію, Іспанію та Україну. Вони ознайомили присутніх з історією, культурою, побутом, звичаями та мистецтвом цих країн. Гарним доповненням до виступів студентів були слайди та відео. До заходу студентами були підготовлені наукові і творчі роботи, якими була оформлена аудиторія. Бібліотекою була оформлена книжкова виставка «Світ. Європа. Україна».

     Здійснивши заочну мандрівку деякими країнами Європи, можна зробити висновок, що українці та європейці такі різні, і в той же час такі схожі. Тож, святкуючи День Європи (з 2003 р.) та запровадження безвізового режиму між Україною та ЄС (з 2017 р.), ми шануємо наші спільні цінності та наше спільне майбутнє.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*