logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Тра
2019

Участь студентів Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського в зустрічі-дискусії до Дня Європи, організованою ГТУЮ в Миколаївській області

     16 травня 2019 року студенти-правники Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського вже традиційно долучилися до зустрічі-дискусії, що організована та проведена Головним територіальним управлінням юстиції в Миколаївській області до Дня Європи на тему: «Актуальні проблеми звернення до ЄСПЛ та виконання його рішень державою України», яка проходила на базі Центральної міської бібліотеки для дітей імені Ш. Кобера і В. Хоменка. Захід був присвячений висвітленню практичних аспектів звернення до Європейського суду з прав людини та виконання його рішень. Під час дискусії було обговорено підстави та порядок звернення до Європейського суду з прав людини, а також було роз’яснено процедуру розгляду справ Європейським судом з прав людини. Також було повідомлено результати застосування та реалізації національними судами практики Європейського суду з прав людини. Учасники заходу поглибили свої теоретичні знання з європейського права та механізму захисту прав людини в Європейському суді з прав людини, висловили своє бачення шляхів боротьби з порушеннями прав людини та недоліками національного законодавства й практики.

     Дирекція Коледжу МНУ імені В.О.Сухомлинського висловлює слова щирої вдячності працівникам ГТУЮ в Миколаївській області за плідну, професійну та конструктивну роботу з виховання покоління обізнаної молоді!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*