logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Тра
2019

Екскурсія студентів-правників Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського до ДУ «Миколаївський слідчий ізолятор»

     В середині травня 2019 року студенти 4 курсу спеціальності «Право» Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського разом з викладачем Федоровою Анною Юріївною побували на екскурсії в ДУ «Миколаївський слідчий ізолятор». Метою заходу було ознайомлення студентів-правників з умовами утримання засуджених та осіб, узятих під варту та режимом у пенітенціарній установі в рамках вивчення дисципліни «Кримінально – виконавче право».

     У ході проведення екскурсії, студенти та викладач коледжу відвідали контрольно – пропускний пункт установи, приміщення для тривалих та короткочасних побачень, оглянули камери, в яких утримуються неповнолітні ув’язненні, навчальний клас, де вони мають змогу отримати бажану освіту, спортивний зал та прогулянковий дворик.

     Під час проведення екскурсії студентам розповіли про історію ДУ «Миколаївський слідчий ізолятор» від 1907 року та до сьогоднішнього часу. Крім того, студенти мали можливість задати питання, які їх цікавили при вивченні кримінально – виконавчого права на заняттях.

     Дирекція Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського висловлює щиру подяку керівництву установи за таку цікаву та змістовну екскурсію, а також за можливість наглядно ознайомитися з ДУ «Миколаївський слідчий ізолятор».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*