logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


25
Тра
2019

Диспут на тему «Репродуктивне здоров’я. Говоримо на рівних»

     Пілотна програма #HealthyChallenge2019 активно триває і цього тижня, в якому Центр психологічної служби університету прийняв активну участь.

     На цьому тижні студенти Коледжу були проінформовані стосовно теми репродуктивного здоров’я 14 травня 2019 року для студентів Коледжу 115 та 315 групи спеціальності “Право”, 355 та 365 групи спеціальності “Прикладна математика. Комп’ютерні технології” були проведені диспут на тему “Репродуктивне здоров’я. Говоримо на рівних”.

     Тренером виступила керівник Центру психологічної служби університету Гулькова Дар’я Сергіївна.
В процесі зустрічі студенти були проінформовані стосовно основ сексуального та репродуктивного здоров’я, вивчали особливості сексуального та репродуктивного здоров’я, працюючи в групах мали змогу визначити фактори, що впливають на вираз сексуальності.

     Розглянули основні принципи організації роботи по збереженню сексуального та репродуктивного здоров’я серед соціальних груп.

     Також студенти дізналися про основні потреби чоловіків та жінок у взаємостосунках, що таке духовне, фізичне, особистісне, розумове та емоційне здоров’я та в чому їх різниця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*