logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


10
Чер
2019

Вітаємо Коледж Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського з отриманням почесного другого місця та міні-гранту на 20000 гривень за підсумками молодіжної грантової програми Healthy Challenge 2019!

     4 червня 2019 року в Дніпрі відбувся фінал молодіжної грантової програми здорового способу життя Healthy Challenge 2019!

     За підсумками Коледж Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського гідно представив Миколаївщину та посів почесне друге місце, вигравши міні-грант на суму 20000 гривень для впровадження здорового способу життя!!! Ми пишаємося результатами!!!

     Друзі, це були незабутні чотири продуктивні тижні локацій з фізичної активності, раціонального харчування, репродуктивного та ментального здоров’я! А як ми все це реалізовували, можна переглянути за посиланням:

     Дякуємо організаторам та партнерам челенджу Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності», Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine, Департамент молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України, Інститут модернізації змісту освіти МОН, Teenergizer, Центр громадського здоров’я МОЗ України, I Cultural Business Hub.

     А також зірковим гостям, які ділилися зі студентами досвідом та корисними порадами щодо здорового способу життя: учаснику шоу «Зважені та щасливі» Дмитру Іванову, дієтологу Павлу Каданеру, тренерці з сексуальної просвіти Ірині Кобзевій та майстру спорту з баскетболу Михайлу Зайцеву!

     Наступного року ми знову приймемо здоровий виклик! Друзі, виграти міні-грант це РЕАЛЬНО!!! Приєднуйтеся до молодіжної грантової програми здорового способу життя HealthyChallenge та будьте здоровими!!!

#HealthyChallenge #CSRUkraine #UNFPA #мінмолодь

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*