logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


26
Тра
2015

І Міжвузівська студентська науково-практична конференція Художній дискурс: від класики до постнекласики» (до 120-ліття М.Рильського)

За ініціативи кафедри української літератури та методики навчання 21 травня 2015 року відбулася І Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Художній дискурс: від класики до постнекласики» (до 120-ліття М.Рильського), у якій взяли участь студенти-філологи з різних куточків України – Києва, Херсона, Кривого Рогу, Запоріжжя, Дрогобича. На відкритті конференції студентів вітали та налаштовували на плідну роботу проректор з наукової-педагогічної роботи, д.пед.н., проф. А.Л.Ситченко, завідувач кафедри української літератури та методики навчання д.філол.н., проф. О.С.Філатова. З учасниками конференції досвідом наукових досягнень поділилася магістр О.Є.Цебрик, неодноразовий переможець Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. На пленарному та секційних засіданнях студенти ділилися науковими літературознавчими знахідками, вступали в жваву дискусію, підсилювали інтерес до порушених проблем демонстрацією презентацій.

Організаційний комітет конференції дякує учасникам, щиро бажає успіху молодим науковцям та подальших захоплюючих відкриттів.

 

Прес-центр філологічного факультету

1

2

3

4

5

6

7

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*