logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


03
Вер
2019

Ось і наступила ця хвилююча мить!

     Другого вересня 2019 року стіни Миколаївського національного університету поповнилися молодими та обдарованими студентами першокурсниками.

     Цей святковий день розпочався із урочистого зібрання в актовому залі університету. Зі вступним словом до першокурсників звернувся Валерій Дмитрович Будак, ректор МНУ імені В.О.Сухомлинського, академік НАПН України. Він побажав усім бути відкритими новим знанням та гордо нести звання студента нашого університету!

     Після урочистостей першокурсники прослухали лекцію на тему: «МНУ імені В.О.Сухомлинського: історія, яка звучить гордо», яку провів О. П. Хаєцький, доцент, директор музею історії МНУ імені В.О.Сухомлинського.

     Не обійшлося у цей святковий день і без творчого центру «Естетика», який доклав усіх зусиль, аби перший день навчання в університеті запам’ятався новим студентам на довгі роки їхнього життя!

     Родзинкою цього дня став святковий прийом «МНУ відкриває своє серце, Тобі, ПЕРШОКУРСНИКУ!», що пройшов у Арт Холі університету. Гості цього дійства могли насолоджуватися приємними піснями, які виконували артисти – аматори нашого університету. В залі першокурсники мали змогу завести перші дружні знайомства та відчули, в повній мірі, ауру доброзичливості, яка підсолодила початок студентського життя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*