logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


30
Вер
2019

«КРОК УПЕРЕД – шлях до успіху»

     Під такою назвою в нашому університеті відбувся третій захід в рамках Тижня першокурсника 2019 – Студентські творчі battles – змагання креативних, творчих, згуртованих студентів першого курсу. А змагалися вони не у футболі, волейболі чи настільному тенісі, вони мали проявити усі свої здібності, аби перетанцювати один одного.

     Кожен факультет представив свою збірну команду з вельми креативними назвами та цікавими девізами. Команди завзято змагались у раундах «Чим ми не Голлівуд?», «Ми на стилі і наша музика теж», «В душі ми всі діти»: виступи деяких з них були настільки жвавими та класними, що глядачі просто не могли стримати емоцій і палко підтримували їх. Сучасними танцями змагання не обмежились і у півфіналах 6 команд демонстрували свої вміння відтворити класичні танці, за підсумками цих виступів до фіналу вийшли збірні історичного факультету, факультету іноземної філології та механіко-математичного факультету.

     У наш час вельми популярними серед молоді є флешмоби: їх танцюють усюди і з різних приводів. Не стали відступати від цієї традиції організатори заходу: у великому фіналі командам потрібно було якомога точніше відтворити непрості танцювальні рухи трьох флешмобів. Після жвавого обговорення та наради журі вирішило, що найкраще з цим завданням впоралась команда механіко-математичного факультету, яка і стала переможцем творчих змагань, друге місце – за істфаком, «бронза» танцювальних змагань у факультету іноземної філології.

     Вкотре хочеться подякувати за гарний виступ та підтримку усіх творчих починань, які відбуваються в університеті, колективу творчого центру «Естетика»: своїм виступом дівчата продемонстрували майстер-клас з танців та рівень, до якого варто прагнути.

     Велика кількість глядачів – вболівальників команд, шалені оплески, що не вщухали до завершення заходу, щирі позитивні емоції учасників змагань – найкраще свідчення того, що захід відбувся на гарному рівні. Натанцювались досхочу, одним словом!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*