logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


08
Жов
2019

Тренінг з теми «Публічні виступи та особистісна подача інформації»

     7.10.2019 року в рамках Центру психологічної служби університету було проведено у форматі тренінгу з теми «Публічні виступи та особистісна подача інформації» для студентів 264 групи спеціальності “Політологія та право”, 103 К факультету фізичної культури та спорту, 100К/Б механіко-математичного факультету, 217, 427 групи спеціальності Психологія факультету педагогіки та психології, 218 групи спеціальності Дошкільна освіта факультету дошкільної та початкової освіти.

     Тренером виступила керівник Центру психологічної служби університету Гулькова Дар’я Сергіївна.

     Завдяки тренінгу були засвоєні основні ефекти публічного виступу (ефект перших фраз, ефект потрійного повтору, ефект релаксації) та інші секрети і прийоми особистісної подачі інформації.

     Культура мовлення – це, перш за все, ясний виклад думки. Словам тісно, а думкам просторо – ось кредо, яким повинен керуватися будь-який фахівець у своїй розмові. Думка, яка викладена чітко і логічно, є окрасою розуму. Влучність і доречність сказаного іноді має вирішальне значення для цілісного розуміння істоти справи.

     Таким чином, такий тренінг був приємним проведенням часу в компанії, і реальним шансом як для початківців так і для досвідчених студентів покращити навички публічного виступу.

     Адже правильно стверджував Франсуа де Ларошфуко: «Мало володіти видатними якостями, треба ще вміти ними користуватися».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*