logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


09
Жов
2019

«МНУ: Мій Новий Успіх»

     Фінальним грандіозним акордом Тижня першокурсника стала Посвята у студенти «МНУ: Мій Новий Успіх», яка відбулась в актовій залі університету в присутності великої кількості глядачів. За своїх першокурсників хвилювались декани та викладачі, студентські тьютори, куратори та представники студентських активів факультетів і коледжу.

     Протягом місяця тривала підготовка студентів першого курсу до цього заходу: вони шукали свій власний оригінальний «рецепт» успіху та придумували найкреативніші шляхи його презентації на сцені. Виступ першокурсників кожного структурного підрозділу мав одночасно і свої «родзинки», і багато спільних рис один з одним – це, мабуть, означає, що наші студенти згуртовані у своєму баченні того, яким чином власне успіху досягти. Окрім презентації факультету, першокурсники мали завдання запросити на захід одного з яскравих випусників свого факультету і разом спробувати розповісти його історію становлення та зростання: ми стали свідками і серйозного інтерв’ю, і жартівлих сценок зі студентського життя, і файного виконання пісні, і розповіді про досягнення успіху, і запальних флешмобів тощо.

     Журі, до складу якого увійшли проректор із науково-педагогічної роботи, доцент Дінжос Р.В., керівник творчого центру «Естетика» Рускуліс М.А., голова первинної профспілкової організації студентів Войчун О.В., належним чином оцінили зусилля першокурсників і нагородили кожен структурний підрозділ певною номінацією.
Завершився захід виступом студентських тьюторів, які символічно «посвятили» першокурсників, розповівши про те, яким на їх думку, має бути успішний студент!

     Не залишились без уваги і учасники фотомарафону #МНУнаПозитиві, який тривав протягом тижня: переможцями були визнані студенти механіко-математичного факультету, з чим ми їх радо вітаємо!

     У цей день в актовій залі університету панувала класна позитивна по-справжньому студентська святкова атмосфера. Впевнені, що для кожного з наших першокурсників це стало незабутнім та пам’ятним святом!

     Віват, УНІВЕРСИТЕТЕ! Віват, ПЕРШОКУРСНИКУ! Разом – до нових звершень!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*