logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


27
Тра
2015

Vivat philologists!

Професорсько-викладацький склад кафедри української літератури та методики навчання активно залучає студентів до науково-дослідної роботи. Результатом цього процесу стали численні перемоги майбутніх філологів на олімпіадах та конкурсах міжнародного і всеукраїнського рівнів. Початок 2015 року видався особливо плідним: троє студентів філологічного факультету ввійшли до когорти переможців Міжнародного мовно-літературного конкурсу студентської та учнівської молоді імені Тараса Шевченка. І місце виборола В. Чуліба (наук. керівник – доц. І. Г. Родіонова); О. Цебрик і В. Колос – ІІ місце (наук. керівник – доц. С. В. Підопригора). До слова, за перемогу в конкурсі В.Чулібі призначена стипендія Президента України, за здобутки у фінальному етапі інтелектуального змагання О. Цебрик і В. Колос нагороджені Миколаївською обласною державною адміністрацією грамотою «Кращий студент-інтелектуал Миколаївської області».

На Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із напряму «Українська мова і література» Г. Дудурич посіла ІІІ місце (наук. керівник –проф. О. С. Філатова). Серед шести призових місць на Всеукраїнській студентській олімпіаді V місце здобула І. Кореновська, І. Підвисоцька отримала диплом за гарне знання літературного процесу (наук. керівники – проф. О. С. Філатова, доц. С. В. Підопригора).

Кафедра української літератури та методики навчання зичить успіху в науковій творчості молодим літературознавцям, терпіння та науково-педагогічного натхнення науковим керівникам.

 

Прес-центр філологічного факультету

грамота)

20150214_105431

20150214_093752

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*