logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


11
Жов
2019

Світла пам’ять, вічна пам’ять…

     На 58-му році з життя пішла викладач кафедри економіки та міжнародних економічних відносин – Кваша Олена Семенівна – добропорядна, чесна, щира людина, яскрава особистість, яка присвятила своє життя розбудові нашого факультету та вихованню молоді. Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Пішла з життя жінка, яка своїми діями та вчинками, своїм розумом виховала не одне покоління студентів. Вміло вчила їх мудрості та відповідальності.

     Хтось із великих сказав: «Коли помирає людина, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність». Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Олену Семенівну — особистість справді неординарну, яскраву, невтомного і самовідданого викладача, хорошого колегу. Олена Семенівна була дуже енергійною людиною, великим працелюбом, гарною дружиною. Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не скористаємося її мудрою порадою.

     Колектив факультету економіки Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського глибоко сумує з приводу передчасної смерті Олени Семенівни.

     Висловлюємо співчуття з приводу тяжкої втрати рідним та близьким.

     Світла пам’ять про Олена Семенівну завжди буде жити серед рідних, друзів, колег та студентів університету і залишиться назавжди у наших серцях.

Мій любий вчителю, ти тільки знай:
Любов до тебе житиме завжди,
У будь-яку годину, будь-де ти пам’ятай:
Закладений тобою скарб в нас житиме віки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*