logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


23
Жов
2019

Візит до Музею історії Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського і Музею бойової слави

     9 жовтня 2019 р. студенти групи 100К і їх куратор Данік Н.В. відвідали Музей історії Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського і Музей бойової слави, який знаходиться у нашому університеті В.О.Сухомлинського.

     Музей бойової слави – це новий музей, який був створений не так давно, він має багато старих речей, антикваріату, реквізиту.

     Також, ми прослухали цікаву лекцію про історію музею, університету, нам розповіли про перших учнів цього навчального закладу, про часи, коли він був створений. Лекція була дуже пізнавальною і захопливою, адже ми не багато знали про наш університет, тому ця лекція пішла нам на користь.

     Але, цей музей має не тільки давню історію, він має новітню історію, і також зберігає пам’ять про АТО, про героїв, які захищають нашу країну!

     Всім студентам сподобалась ця зустріч, дякуємо університету за надану можливість дізнатися щось нове і, особисто, Хаєцькому Олександру Петровичу!

     Крім того, в межах національно-патріотичного виховання студенти спеціальностей економічного спрямування на чолі з доцентом Данік Н.В. прийняли участь у низці заходів: 11 жовтня – у зустрічі з Олександром Смірновим, учасником бойових дій – «Повертаюсь»; 15 жовтня у виховному заході «Слава незламним захисникам!»; 18 жовтня – відвідали Музей «Підпільно-партизанський рух на Миколаївщині в роки Великої Вітчизняної війни. 1941—1944 рр.»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*