logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


26
Жов
2019

Презентація книги Є.Г. Горбурова «История без ретуши», кандидата історичних наук, доцента МНУ імені В.О. Сухомлинського, члена Національної спілки краєзнавців України

     24 жовтня 2019 року в Центральній міській бібліотеці імені М.Л. Кропивницького відбулася презентація книги Є.Г. Горбурова «История без ретуши», кандидата історичних наук, доцента МНУ ім. В.О. Сухомлинського, члена Національної спілки краєзнавців України.

     Книга вийшла у видавництві «Іліон», ілюстрована фотодокументами, із багатьма з яких читач ознайомиться вперше. Видання присвячене 230-річчю з дня заснування м. Миколаєва.

     У книзі представлені нариси про історичні події, що відбувалися в ХІХ – ХХІ ст., особистостей, які брали в них участь, унікальні артефакти того часу. Автор знайомить з історіями життя маловідомих героїв Другої Світової війни, трудівників, які відбудовували місто в тяжкі післявоєнні роки.

     Інші глави присвячені історіям про малодосліджені артефакти з приватних колекцій (жетони, різні нагороди, речі побуту тощо). Це оповіді про старі предмети з «біографією», які стали свідками цікавих подій минулого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*