logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


29
Тра
2015

Зустріч с координатором проекту Темпус С’ю Гартон

25 та 26 травня 2015 року до університету МНУ імені Сухомлинського прибула доктор С’ю Гартон, директор аспірантських програм університету Астон (Великобританія), координатор проекту Темпус.

У ході зустрічі відбулися наступні заходи:

25 травня:

10:30 – зустріч доктора С’ю Гартон з ректором університету Валерієм Дмитровичем Будаком, координатором проекту від університету, завідуючою кафедри англійської філології Тетяною Платонівною Мироненко, деканом факультету іноземної філології Надією Ігорівною Козак та учасницею проекту, доцентом кафедри англійської філології Лесею Станіславівною Добровольською та представником центру культурних зв’язків з іноземцями Тетяною Валеріївною Лисенко. У ході зустрічі були обговорені напрацювання проекту та перспективи їхнього впровадження.

фото 1

 

фото 2

 

11:30 – зустріч з командою, що розробляла модулі для нової магістерської програми в умовах змішаного навчання, а саме: «Методика навчання англійської мови», «Методи навчання іноземної мови на різних етапах», «Методика розробки навчальних програм та їх оцінювання», «Практичний курс основної іноземної мови», «Практичний курс другої іноземної мови», «Сучасні технології навчання» на факультеті іноземної філології.

13:00 – відбулася лекція для викладачів факультету іноземної філології на тему: «Розвиток теорій з практики: місцеві умови та глобальна значущість».

фото 5

15:30 – відвідування Миколаївського центру «Вікно в Америку» з метою спілкування з викладачами іноземних мов університетів та вчителями шкіл міста Миколаєва.

фото 6

26 травня:

10:00 – презентація результатів роботи проекту Темпус на Вченій Раді МНУ імені В.О. Сухомлинського.

11.00 – зустріч доктора С’ю Гартон зі студентами та проведення лекції на тему: «Метод чи взаємодія? Створення навчальних можливостей на занятті з англійської мови».

фото 3

фото 4

По завершенню лекції відбулося обговорення імплементації результатів проекту Темпус у навчальний процес МНУ імені В.О. Сухомлинського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*