logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


24
Жов
2019

Семінар-практикум «Професійна ідентичність психолога-консультанта у ВНЗ»

     23.10.2019 року за запитом викладача Литвиненко І.С. зі студентами 217 Б групи спеціальності Психологія факультету педагогіки та психології було проведено семінар-практикум “Професійна ідентичність психолога-консультанта у ВНЗ”.

     Тренером виступила керівник Центру психологічної служби Гулькова Д.С., ко-тренерами виступили практиканти 4 курсу Сапонько Юрій, Кушнарьова Дар’я та Саковська Вікторія.

     У ході проведеного семінару-практикуму учасники заняття мали змогу проаналізувати свою роботу, поділитися досвідом.

     Студенти психологи розглянули типи питань, які задаються в ході консультації, «підводні камені» в роботі з клієнтами, форми організації консультаційної практики, методи роботи групи та схему роботи консультанта-психолога. Студенти були поділені на 3 групи: консультант-психолог, клієнт та спостерігач. Протягом 40 хвилин психолог-консультант надавав клієнту майже повноцінну консультацію.

     Загалом заняття було корисним як для студентів-практикантів 4 курсу, тому що вони себе проявили в ролі консультанта-психолога, так і для студентів 2 курсу, так як була можливість проаналізувати консультаційну роботу.

     Семінар-практикум пройшов досить успішно, кожен для себе зробив висновки і готовий до наступних зустрічей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*