logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


967 ДЕНЬ ВІЙНИ


26
Жов
2019

Практичне заняття з елементами тренінгу на тему «Особливості характеру і темпераменту»

     24.10.-25.10.2019 року за запитом викладача Бабаян Ю.О. було проведено практичне заняття з елементами тренінгу на тему “Особливості характеру і темпераменту” зі студентами 104 К історичного факультету, 126 та 146 К факультету іноземної філології та 107 Б групи факультету педагогіки та психології.

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби Гулькова Дар’я Сергіївна та практиканти Сапонько Юрій та Саковська Вікторія, Кулєшова Ксенія, Осіпова Вікторія та Шагай Мілена.

     Під час заняття учасники закріпили знання щодо основних ознаках та поняттях типів темпераменту та характеру. Виконуючи творчі завдання студенти змогли визначити роль характеру та темпераменту в житті та діяльності людини, виявити закономірності формування рис характеру: тенденція та його інтеграція, нерівномірність розвитку і прояву рис характеру. Ознайомилися з практичними методами вивчення, виховання і самовиховання характеру.

     За допомогою розроблених ситуацій тренерами зуміли визначити за описом тип темпераменту.

     Студенти активно приймали участь, були зацікавлені в роботі, жваво дискутували щодо типів темпераменту та наявності позитивних та негативних рис характеру в людині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*