logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


24
Жов
2019

Психологічна гра «Мафія»

     22.10.2019 року в рамках Центру психологічної служби зі студентами 318 Б групи спеціальності “Дошкільна освіта” та “Початкова освіта” факультету дошкільної та початкової освіти, 217 К, 417 та 427 групи спеціальності “Психологія” факультету педагогіки та психології, 274 К групи спеціальності “Політологія” та 264 К групи спеціальності “Історія та археологія” історичного факультету була проведена психологічна гра «Мафія».

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби Гулькова Д.С. та практикантка Кушнарьова Дар’я.

     Ця гра унікальна. Базується, передусім, на спілкуванні, на обговореннях між учасниками. Обговорення ігрової ситуації проходило шляхом сутичок думок у безупинних суперечках, при цьому деякі гравці надавали перевагу відмовчуватися, інші — навпаки, занадто активно та гучно брали участь в обговоренні. Таким чином, гра опинялася нескінченно далеко від безсторонньо поєдинку інтелектів, що є характерним для деяких настільных ігор (наприклад, шахів,), і це наближає її до реального життя. Мета гри — вижити своєю командою.

     Логіка, пам’ять, кмітливість і артистизм – усе це демонстрували студенти під час гри «Мафія». 20 учасників розбилися на дві команди. Вираховували мирних жителів та мафіозі. Учасниками захоплюючого процесу були як досвідчені гравці, так і новачки. Гра продовжувалася до повної перемоги однієї з команд. Виграє та, чиї суперники повністю «ув’язнені» аргументами та доказами.

     Дякуємо усім за активну участь та вражаючі емоції!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*