logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


29
Жов
2019

«Тренінг розвитку професійної ідентичності у майбутніх психологів»

     28.10.2019 року в рамках Центру психологічної служби університету за запитом викладача кафедри «Психологія», кандидата психологічних наук, доцента Литвиненко І.С. був проведений «Тренінг розвитку професійної ідентичності у майбутніх психологів» зі студентами 2 курсу заочної форми навчання спеціальності Психологія факультету педагогіки та психології.

     Тренером виступила керівник Центру психологічної служби Гулькова Дар’я Сергіївна.

     Метою тренінгу є підвищення рівня знань та розвиток навичок з консультування та тренінгової роботи у майбутніх психологів. Велика увага на тренінгу приділялася встановленню терапевтичних стосунків з клієнтом, використанню мотиваційних стратегій консультування, розвитку мікронавичок консультування, розробці плану тренінгової роботи з групою, особливостям завершення стосунків з клієнтом та іншим темам.

     Під час тренінгового заняття учасники з’ясували структуру процесу консультування та навчилися визначати етапи консультування, були проінформовані щодо основних запитів в стінах Центру психологічної служби університету, спробували на собі практичні методи, запропоновані тренерами заняття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*