logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


15
Лис
2019

«Студент року 2019: Ukrainian Stars»

     Якщо Ви почули в стінах університету мотиви «X-фактору» чи «Шаленої зірки», або Вам здалось, що десь розмовляють Катя Осадча та Юрій Горбунов, чи Ви побачили в коридорі дівчину, схожу на Настю Каменських, не лякайтесь: Ви не марите, просто настав час проведення щорічної церемонії вручення премії «Студент року». У 2019 році наші викладачі на декілька годин перевтілились у ведучих відомих шоу та телевізійних програм, аби відзначити найкращих студентів.

     15 номінацій, 45 номінантів, спеціальна премія від ПриватБанку, яскраві образи, феєрична програма від творчого центру «Естетика», захоплюючі виступи талановитих випускників альма-матер та гостей свята – це потрібно було бачити власними очима.

     Захід, ініційований студентською профспілкою за підтримки адміністрації університету та студентського самоврядування, – це справжня родзинка Тижня до Міжнародного дня студента.

     Шоу, драйв, креатив – усі ці слова чудово описують те, що відбувалось в актовій залі університету, а позитивні відгуки нашого студентства по завершенню заходу в соціальних мережах найпоказовіше тому підтвердження.

     Студентом бути круто, та й особливо тоді, коли ти можеш стати свідком чи безпосереднім учасником заходів такого високого рівня, проведення яких уже стало доброю традицією Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського.

     Зі святом, друзі! Зберігайте студентський дух! Ентузіазму та нових звершень!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*