logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


18
Лис
2019

У когорті найкращих

     15 листопада 2019 року напередодні Міжнародного дня студента в приміщенні Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру відбулось вручення Стипендій міського голови міської ради. Цьогоріч було відзначено 88 осіб. Приємно, що серед найкращих опинились і 7 студентів Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського та 6 студентів коледжу МНУ імені В. О. Сухомлинського. Це – Олександр Матюшенко, Влада Лазаренко, Олександра Маковій, Вікторія Саковська, Ольга Скороход, Олександра Маковій, Владислава Холопова, Вікторія Німченко.

     Перед присутніми на урочистостях виступили міський голова Олександр Сєнкевич, його заступник Володимир Криленко, депутати міськради Світлана Таранова, Олена Кисельова, В’ячеслав Карцев, Артем Грозов.

     Привітання, слова побажань та настанов, виступи артистів театру і велика кількість фотокарток із гостями та рідними, що підтримували стипендіатів, – одні з найяскравіших моментів заходу.

     Вітаємо наших студентів із таким значним здобутком і маємо надію, що ці досягнення ще більше мотивуватимуть їх на плідну діяльність на благо альма-матер! Успіхів і наснаги!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*