logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


18
Лис
2019

«Битва поколінь: протистояння студентських кланів»

     Екватором «Тижня заходів у рамках святкування Міжнародного дня студента в МНУ імені В. О. Сухомлинського» стало проведення креативного дійства «Битва поколінь: протистояння студентських кланів», яке за традицією проводиться першокурсниками.

     «Битва поколінь» – це змагання у кмітливості, творчості, вмінні імпровізувати, гостроті розуму, швидкості реакції, взаємодії студентів та викладачів тощо.

     Своєрідний виклик на «Битву» від ініціаторів заходу – першокурсників історичного факультету – прийняли всі, тож 13 листопада 2019 року арт-хол нашого університету перетворився на справжню арену, де за право отримати титул «Володар Кубку переможців» у восьми конкурсах відчайдушну боротьбу вели студентські збірні всіх структурних підрозділів. «Битва поколінь» – це змагання у кмітливості, творчості, вмінні імпровізувати, гостроті розуму, швидкості реакції, взаємодії студентів та викладачів тощо.

     «Обізнані в усьому», «Спорт – то сила?!», «Майстер-клас від викладача», «Танцюристи по життю», «Поясніть мені, будь ласочка», «Усе життя гра. Чому б не зіграти роль?», «Співаємо разом» – немає такої царини, в якій наші студенти не можуть себе проявити. Ми стали свідками класних імпровізацій, шалених танців, кумедних ситуацій, майстерних виступів викладачів – старійшин команд, згуртованої командної гри тощо.

     Святкували перемогу ті, хто стояв у витоків цього заходу – збірна команда історичного факультету, друге місце за факультетом фізичної культури та спорту, «бронзу» розділили між собою команди механіко-математичного факультету та збірна команда студентських тьюторів. Окремою нагородою були відзначені представники факультету дошкільної та початкової освіти за прекрасну групу підтримки та старанну підготовку до презентації команди.

     Яскравим фінальним акордом дійства стало спільне виконання всіма учасниками та організаторами свята пісні, а ми вкотре переконались, що університетська родина МНУ імені В. О. Сухомлинського велика, згуртована, міцна та дружня.

     Як влучно зазначили ведучі, «у цей день студентські клани зійшлись у протистоянні, але не винищили один одного, а, згуртувавшись, вистояли! Наші Битви доводять, що студентство – то є велика сила і все у нас неодмінно буде ДОБРЕ!» Віват, студенти! Зі святом!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*