logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


19
Лис
2019

ХХ МІЖНАРОДНИЙ КУБОК «Водолія» ЗІ СТРИБКІВ У ВОДУ

     Наше місто відвідали юні плавці з Дніпропетровської, Київської, Харківської, Запорізької та Миколаївської областей, а також представники інших країн – Казахстану і Болгарії. Із 14 по 18 листопада в СКПБ «Водолій» 100 спортсменів різних вікових груп у рамках ХХ Міжнародного кубка зі стрибків у воду продемонстрували свою майстерність і визначили переможців трамплінів 1 і 3 м.

     На турнірі побували: міський голова Олександр Сенкевич, начальник управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради Олег Машкін, депутат Миколаївської міської ради, заступник начальника управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради Наталія Манзюк і депутат Миколаївської міської ради Наталія Горбенко.

     Вони вручили нагороди призерам і переможцям турніру, серед яких були і студенти спеціальності 017 Фізична культура і спорт (зав. кафедри О. С. Славітяк, тренер-викладач С. М. Гуменюк):

     – Кругліков Денис – трамплін 1 м – 1 місце; вишка – 3 місце;
     – Савченко Роман – трамплін 1 м – 2 місце, 3 м – 1 місце; вишка – 2 місце;
     – Яновська Вікторія – трамплін 1 м – 3 місце, 3 м – 2 місце;
     – Шелестюк Діана – трамплін 1 м – 2 місце, 3 м – 1 місце.

     Юні чемпіони підготували видовищні показові виступи. На трамплінах плавці демонстрували свої досягнення та вміння, а глядачі віддячили їм гучними оплесками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*