logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Лис
2019

Загальноуніверситетські дебати

     19 листопада 2019 року в актовій залі університету відбулась одна з ключових подій у студентських виборчих «перегонах» – загально- університетські дебати кандидатів на посаду голови Студентської ради університету. Ще крок – і нам стануть відомі прізвища нових очільників студентського самоврядування.

     В актовій залі зібрались усі, кому цікаво було послухати виступи кандидатів, побачити наживо претендентів на членство у Студентській раді університету та власне задати їм різноманітні питання. Варто зазначити, що присутні було і викладачі, адже безумовно і їм кортить побачити нових лідерів студентського середовища, послухати, які проблеми цікавлять студентську молодь і які шляхи вирішення цих проблем пропонуються.

     Дебати проходили жваво. В.о. голови Студентської ради Надич А. на початку нагадала усім про етапи виборчого процесу, порядок проведення дебатів тощо.

     Були представлені зареєстровані кандидати на посаду членів Студентської ради університету і кожен охочий студент міг поставити їм запитання.

     Основна ж частина дебатів – презентація програм кандидатів на посаду голови Студентської ради та запитання до них – розпочалась згодом. На сцені виступили чотири претенденти: Беженарь Наталія (2 курс, факультет дошкільної та початкової освіти), Кабаль Михайло (3 курс, історичний факультет), Немировський Віталій (3 курс, механіко-математичний факультет), Пилипчук Олександр (3 курс, історичний факультет). Лаконічне окреслення основних пунктів програм, запитання один до одного, обговорення зі студентами різноманітних ситуацій зі студентського життя та велика кількість бажаючих виступити та запитання поставити – свідчення того, що студентству небайдужа доля університету і те, хто керуватиме студентським самоврядуванням у наступні 12 місяців.

     Отож, 21 листопада 2019 року з 9.00 до 15.00 кожному студенту потрібно завітати до арт-холу нашого університету з документом, що посвідчує особу, і зробити свій вибір. Впевнені, що з кожним роком студенти все більше переконуються у тому, що майбуття студентської родини майже на 100% залежить від них самих та їх бажання не бути осторонь того, чим живе університет. Будьте активним і творіть своє життя разом із сильним студентським самоврядуванням!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*