logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Лис
2019

Платформа «Муніципальний індекс благополуччя молоді»

     19 листопада у Миколаївській міській раді було презентовано платформу “Муніципальний індекс благополуччя молоді». Учасниками заходу стали і студенти нашого університету.

     Що являє собою ця платформа і чим вона корисна для молоді? Це онлайн-опитування, яке допоможе відслідковувати реальні проблеми молоді міста, отримувати пропозиції та зауваження щодо розвитку молодіжної політики.

     Сервіс впроваджується за ініціативи Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) спільно з Інститутом демографії та соціальних досліджень НАН України. Приємно відзначити, що Миколаїв став другим містом в Україні, де цю платформу вдалось «запустити». Минулого року пілотне оцінювання стану благополуччя молоді провели у Кременчуці.

     Пройти опитування дуже легко, потрібно просто перейти за посиланням та зареєструватись (ibm.mkrada.gov.ua.).

     Начальник управління молодіжної політики Олександр Рябенко зазначив, що це буде чудовим зворотнім зв’язком, завдяки якому влада почує молодь і зможе активніше долучитись до вирішення проблем, які турбують. До того ж, за його словами, «на сайті передбачена система балів, які можна конвертувати у промокод та отримати знижки у місцевого малого та середнього бізнесу. З наступного тижня в місті буде розгорнута інформаційна кампанія, щоб якомога більше молодих людей дізналися про корисну ініціативу. У громадському транспорті, на сітілайтах та білбордах розмістимо інформацію про платформу «Муніципальний індекс благополуччя молоді».

     А наші студенти ще під час презентації змогли зареєструватись і стати одними з перших учасників цього проекту. Студентам МНУ важливо, чим живе місто і вони прагнуть бути частиною змін на краще, які нам всім кортить побачити!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*